Monday, May 17, 2010

DOCTOR HEALTH 9000- MESIN TERAPI TERBAIK, TERHEBAT, PALING BANYAK FUNGSI & PALING LASAK

We are Supplier of Electric Field Therapy 2015 ; Electrostatic Therapy 2015 ; Electric Therapy 2015 ; Electricity Therapy 2015 ; Mesin Terapi Elektrostatik 2015 ; Mesin Terapi Medan Elektrik 2015 ; All Devices are Made In Japan & Made In Korea with 5 Years Warranty.PRODUCT 1 : KOREAMAX 12000V
PRODUCT 2 : DOCTOR HEALTH 9000Type: Electric Field Therapy ; Electrostatic Therapy ; Electric Therapy ; Electricity Therapy ; Mesin Terapi Elektrostatik ; Mesin Terapi Medan Elektrik

Brand that available: Koreamax 12000V, Doctor Health 9000, Max 9000, Future 12000, Biosi 12000, Neo 9000, Life 9000, Tron Max 9000 etc. Namun Model yang kami cadangkan kepada Anda Adalah Koreamax 12000V & Doctor Health 9000 kerana mempunyai warranti selama 5 tahun, life-time service policy dan telah terbukti berkesan untuk pelbagai penyakit dengan ribuan testimoni pengguna; 
Terbukti Berkesan Merawat Pelbagai Penyakit


Terapi Medan Elektrik Boleh Merawat Penyakit berikut: Electrostatic Therapy can cure:

Kencing Manis / Darah Tinggi / Kebas-kebas / Sejuk tangan/kaki / Alergi / Anemia / Sakit / Jantung / Arthristis / Batu hempedu/Batu Karang / Asma/lelah / Sinus/resdung / Bronkitis dan pneumonia / Gout/Asid Urik / Insomnia / Stroke / Sakit urat / Katarak / Galukoma / KesuburanMasalah perut/sembelit / Kejang otot / Maslah buah pinggang / Masalah lutut / Sakit tulang belakang / Migraine / Sakit bahu tengkuk / Visi dan kosentrasi kurang / Masalah lelaki / perempuan / Penyakit hati/hati berlemak / Buah Pinggang / Bias-bisa badan / Mudah demam/selesema / Kegemukan

BIG PROMOTION KOREAMAX 12000V & DOCTOR HEALTH 9000 
*60 % Discount
*Free Gift with Big Value Item, 
*Life Time Service: Kami Menawarkan Polisi memberi Perkhidmatan Seumur Hidup
*5 Year Warranty: 5 Tahun Waranti
*3 Sirim Certificate Test Report (Beware Many Type Machine in Market dont have at least one) Dilengkapi dengan sijil Sirim.

*Up to 2-6 Sitting Pad: Boleh Digunakan oleh 2 sehingga 6 orang serentak
*Up to 2-6 Electronic Pen Acupuncture for Every Sitting for 1 machine: 
*Proven in treament of Many Disease: Terbukti Berkesan dengan ribuan testimoni
*Proven Save and No Side Effect by Medical Device Commission: Tiada Kesan Sampingan
*Termurah Dalam Pasaran untuk Kategori Mesin Buatan Korea & Japan
*Upgrade Technology 2014 & Sangat berkualiti 

Mesin Terapi Elektrostatik 2015
Mesin Terapi Elektrik
Call HQ: 018-2181956 (24 Jam) 
Discount 60% Pada Bulan Ini
Terbukti Berkesan Merawat Penyakit Berikut:

Video Testimoni Terbaru Daripada Pengguna Doctor health 9000
Sila rujuk video-video testimoni dan penerangan mengenai terapi medan elektrik dibawah page

Tahukah Anda Kebanyakkan Penyakit Bermula daripada Kotoran dalam saluran darah?

PERHATIAN: UNTUK MEMBESARKAN GAMBAR-GAMBAR DIBAWAH, SILA KLIK PADA GAMBAR:


Doctor Health 9000
*Life Time Service
*5 Year Warranty
*3 Sirim Certificate Test Report (Beware Many Type Machine in Market dont have at least one)
*Up to 6 Sitting Pad
*Up to 6 Electronic Pen Acupuncture for Every Sitting for 1 machine
*Proven in treament of Many Disease
Terbukti Berkesan
*Proven Save and No Side Effect by Medical Device Commission
*Termurah Dalam Pasaran
*Upgrade Technology 2014 & Sangat berkualiti. 


DOCTOR HEALTH 9000: (FRONT VIEW)


DOCTOR HEALTH 9000: (FRONT VIEW 2)DOCTOR HEALTH 9000: (ANGLE RIGHT VIEW)

DOCTOR HEALTH 9000: (ANGLE LEFT VIEW)


DOCTOR HEALTH 9000 (PANEL VIEW)

DOCTOR HEALTH 9000 (PANEL VIEW)


PENGGUNA SEDANG MENCUBA RAWATAN BAKAR LEMAK LIGHT WAVE ENERGY DI HQ 2015:
HQ KUALA LUMPUR

SINCE 2009-2015


Pusat-pusat Terapi Korea Japan Medical 2009-2015:
PEKERJA PUSAT TERAPI SEDANG MEMBERI TAKLIMAT MENGENAI TERAPI MEDAN ELEKTRIK DI PUSAT TERAPI:

Alamat HQ dan Pertanyaan:

HQ: No.41-1 & 43-1, Jalan Melati Utama 4, 

Melati Utama, 
Setapak, 53100 Kuala Lumpur.Masa Operasi: Isnin-Ahad (Termasuk cuti umum)10Pagi-10mlmHQ: 018-2181956 (Pertanyaan Produk, Promosi & Perniagaan)Tel: 03 4161 8558 (Servis Selepas jualan)Buy Doctor Health 9000 Now. Call 018-2181956.

--Cash
--Kredit Card. Beli dengan kad kredit di rumah anda sekarang.
--OnlinePENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SERAWAK. PEMBELIAN JUGA BOLEH DILAKUKAN MELALUI KAD KREDIT DI RUMAH ANDA. APA TUNGGU LAGI!
KOREAMAX 12000V

Mencari mesin terapi Made In Korea dengan reka bentuk terkini dan teknologi yang lebih canggih. Harga yang kami tawarkan 3 kali ganda lebih murah daripada pesaing. Syarikat pesaing Menjual dengan harga RM 34,000. Kami Jual harga yang sangat rendah dengan di bawah 50% drpd harga tersebut. Hubungi 018-2181956 untuk mendapat promosi ini. Had kepada beberapa unit sahaja. 

Mesin Terapi Elektrik Korea Japan Medical
Electric Field Therapy. 
Find Therapy Device Made In Korea or Made In Japan with reasonable Price?

Call HQ: 018-2181956 (24 Jam) 

Made In Korea. Market Prize: RM 34,000.00. Promotion Price is below 50% From The Price. Call Me Now 018-2181956. 
*5 Year Warranty and Life Time Service Policy To Malaysia, Singapore and Brunei
*Malay, English and Mandarin speak customer service start May 2016 on 8 hours a day
*Customer service office will open at Johor Bharu for Singapore and Johor Customer
*Can buy used credit card machine in Your HomeDigelar Koreamax 12000V daripada syarikat pengeluar mesin perubatan terkemuka di Korea.


 FOUNDER KOREAMAX 12000V-BEN CHO

 PENGGUNA DI KOREA SEDANG MENJALANI TERAPI
PENGGUNA DI KOREA SEDANG MENJALANI TERAPI
 PENGGUNA DI KOREA SEDANG MENJALANI TERAPI
 PENGGUNA DI KOREA SEDANG MENJALANI TERAPIWellness Center Koreamax 12000V  Di HQ:
(Setapak, Kuala Lumpur)
TERDAPAT 30 PERSIJILAN UNTUK KOREA MAX 12000V TERMASUK DARIPADA KEMENTERIAN KESIHATAN KOREA DAN JAPAN:(DISERTAKAN SEMASA PEMBELIAN)


CTJAPAN 14000V
Made In Japan. Market Prize: RM 18,000.00. Promotion Price is      RM XX. (Negotiable)
TESTIMONI PENGGUNA MESIN TERAPI: 


Baca Dengan Teliti. Sesal Kemudian Tiada Gunanya.Korea Japan Medical ditubuhkan pada tahun 2009. Setelah hampir 6 tahun penubuhan Korea Japan Medical ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengguna kerana telah memberikan kepercayaan yang tidak berbelah bagi menyokong produk-produk kami.Dengan itu kami akan meningkatkan lagi mutu pekhidmatan dan servis selepas pembelian bagi memberikan yang terbaik kepada pengguna. Sekian. Terima kasih. Korea Japan Medical 2015.   


NOTIS: Sebagai perbandingan, Korea Japan Medical memberikan perkhidmatan secara konsisten dan terbaik sejak hampir 6 tahun penubuhan. Ini kerana dalam 30 syarikat pesaing mesin terapi elektrik yang ditubuhkan, kini hanya tinggal 3 syarikat sahaja yang masih memberikan servis selepas pembelian kepada pengguna termasuk Korea Japan Medical  terutama dari segi sudut teknikal dan membaik pulih sekiranya mesin mengalami masalah teknikal. Tujuan perbandingan ini adalah untuk memberi penerangan kepada individu yang ingin melakukan pembelian supaya memilih syarikat   yang sesuai dan terbaik. 


Tahukah Anda: sejak 6 tahun lepas, 90% Pengguna yang membeli mesin terapi di Internet, dari syarikat Kecil seperti Enterprise, dan dari individu-Individu mahupun syarikat-syarikat besar seperti Sdn. Bhd., tidak mendapat servis selepas pembelian terutama dari segi sudut teknikal dan baik pulih sekiranya mesin mengalami kerosakkan. Ini kerana individu dan syarikat tersebut sudah tidak menjalankan operasi pemasaran mesin terapi tersebut. Terdapat ratusan pelanggan dari syarikat lain yang memohon Korea Japan Medical untuk repair machine jenama lain, namun kami tidak dapat membantu kerana alat ganti rugi mesin jenama lain tidak sama seperti mesin yang dipasarkan Korea Japan Medical. Pilih syarikat betul supaya anda tidak kecewa pada kemudian hari. Korea Japan Medical satu-satunya menawarkan Life Time Service Policy di Malaysia iaitu kami akan memberikan servis sepanjang hayat.


ANDA BOLEH DATANG KE OFICE KAMI BILA-BILA MASA ISNIN-AHAD TERMASUK CUTI UMUM DARI 10 PAGI-12 MALAM. TQVMCERTIFICATE OF HEALTCARE EQUIPMENT KOREA JAPAN MEDICAL
PERSIJILAN MESIN-MESIN KESIHATAN KOREA JAPAN MEDICAL

PERSIJILAN TEST REPORT SIRIM

SIRIM: Satu-satunya di malaysia, mesin terapi elektrostatik yang menjalani persijilan tiga ujian test report daripada sirim iaitu, untuk mesin-mesin perubatan, untuk barangan kegunaan di rumah dan keselamatan penggunaan di rumah, dan untuk ujian EMC. Lain-lain syarikat hanya mempunyai satu persijilan sahaja daripada SIRIM.

MOSTI MALAYSIA

Mosti: Satu-satu mesin terapi medan elektrik yang menjalani ujian keselamatan radiasi daripada MOSTI (Agensi Nucleur Malaysia)

Harta Intelek Malaysia (Patent)TUV (Germany): Mesin kesihatan keluaran Korea Japan Medical mempunyai pengauditan kualiti daripada TUV. Mesin terapi elektrik statik, penapis air dan lain-lain mesin perubatan  keluaran Korea Japan Medical juga telah dianugerahkan ISO 13485 yang berprestij, yang mana mengaudit alatan perubatan secara spesifik, lebih-lebih lagi ia diaudit oleh TUV Jerman yang sememangnya ketat dari segi mutu dan kualiti sesuatu produk.Kepada yang memahami mengenai ISO, anda mesti tahu bertapa terkenalnya TUV dalam bidang pengauditan dan untuk pengetahuan anda, hanya ada beberapa syarikat sahaja yang dianugerahkan ISO 13485 dalam industri ini.

Risk Management ISO 14971 (Malaysia)ISO 14971 Risk Management: ianya merujuk kepada pengurusan risiko terhadap pengguna dan pesakit semasa penggunaan mesin perubatan untuk kaedah perubatan moden mahupun komplimentari. Melalui kaedah ini kesan sampingan dan kegagalan operasi peralatan dihadkan kepada minimum dengan meningkatkan tahap keselamatan, piawaian kualiti dan menghadkan kegagalan semasa proses operasi oleh pihak yang melakukan operasi perlatan tersebut.

Mesin terapi medan elektrik keluaran Korea Japan Medical lulus ujian hospital di Korea dan di Jepun. Keputusan  menunjukkan peratus perubahan pesakit yang menggunakan terapi mencapai 85% ke atas.Ini menunjukkan mesin terapi medan elektrik keluaran Korea Japan Medical adalah amat berkesan dan selamat digunakan.

Certificate of Korea Japan Medical Equipment:

MESIN-MESIN KESIHATAN KOREA JAPAN MEDICAL LULUS:
CERTIFICATE OF KOREA JAPAN MEDICAL DEVICE:

  • GMP – Ianya Merangkumi Persijilan SVC, Persijilan A/S Dan Persijilan Korea Food & Drug Administration (KFDA)
  • Persijilan ISO 9001/ISO 14001- ianya merujuk sistem pengurusan kualiti dan persekitaran yang berteraskan sistem pengurusan, dan organisasi antarabangsa serta disijilkan oleh Tc 176 (Tecnology Sub-Committee)
  • Persijilan ISO 13485- persijilan untuk organisasi untuk reka cipta design, memperkembangkan dan memasang barangan perubatan (Medical Device) dan kerja perkhidmatan selepas pemasangan yang berteraskan sistem pengurusan, dan organisasi antarabangsa.
  • Persijilan ULpersijilan yang merujuk kepada pengeluar, penjual dan import, dalam kawasan amerika syarikat dan disijilkan oleh American Insurance Association Safety Laboratory (AIASL).
  • Persijilan CE: Pesijilan ini merujuk kepada keselamatan kepenggunaan barangan yang dieksport ke eropah.
  • Persijilan FCC: Adalah mustahil untuk barangan dieksport ke Amerika Syarikat tanpa sijil layak import usa iaitu persijilan Federal Communication Commissuin (FCC). Semua mesin terapi Elektrik Statik Golden Wellness layak dieksport ke Amerika Syarikat.