Monday, May 17, 2010

DR. HEALTH 9000- MESIN TERAPI TERBAIK, TERHEBAT, PALING BANYAK FUNGSI & PALING LASAK

 
MESIN TERAPI ELEKTROSTATIK Dr. HEALTH 9000
Pengguna yang Bijak adalah pengguna yang bijak membuat pilihan dan penilaian. Dr. Health 9000 adalah satu-satunya mesin terapi yang mempunyai fungsi high potential 9000V, negative potential -9000V dan light wave energy untuk membuang lemak dan kolestrol. Fungsi high potential 7000V atau bawah 9000V kurang berkesan untuk digunakan.GWI-Pejenamaan Baru 2014

MESIN TERAPI ELEKTRIK STATIK 6 FUNGSI - FISIOTERAPI MEDAN ELEKTRIK (HIGH POTENTIAL, NEGATIVE POTENTIAL, LIGHT WAVE ENERGY, LOW VOLTAGE, ACUPUNCTURE, MAGIC PEN)  MESIN TERAPI ELEKTROSTATIK ini menggunakan 60 gegaran per saat dan 9000V untuk membersih saluran darah, menguatkan sistem Imun dan menyelaraskan sistem saraf yang tidak terkawal. 3 Pihak tidak boleh membuat Terapi-Orang yg mempunyai bateri dlm jantung, kanser yang telah disahkan doktor, dan perempuan mengandung.
dilengkapi dengan:
a)Energy Cuision untuk 2 orang boleh duduk- dan boleh ditambah sehingga boleh duduk dalam 1 terapi-8 orang
b)Sleep Energy Cuision- Untuk terapi sewaktu tidur
c)magic Pen dua Jenis-roller type dan acupuncture type
d)penebat kaki transparent-tidak perlu beli penebat kaki lagi
e)Kain pengalas 'energy cuision'- boleh dibasuh jika pad kotor dan berfungsi menghalang daripada 'energy cuision' calar-calar atau rosak
f)buku manual dan warranty card
g)Kos penghantaran percuma seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Pembayaran:
a)CASH
b)CREDIT CARD
c)ANSURAN KAD KREDIT 12 BULAN
Keberkesanan Mesin?
a)Kami ada membuka beberapa center untuk menguji keberkesanan mesin. Mesin yang dijual telah diuji keberkesanannya dibeberapa tempat 5 tahun sebelum mesin dipasarkan.Sudah tentu mesin kami mempunyai keberkesanan yang sama dengan mesin yang jauh lebih mahal terutama daripada mesin buatan jepun kerana teknologi dan piawaian kualiti telah dipantau.
b)Mesin kami diinsurankan dengan liability insurance RM 2 Juta oleh MULTI-PURPOSE BERHAD yang sudah semestinya melibatkan permantauan kualiti secara keseluruhan.


Tip-tip memilih mesin terapi elektrostatik untuk dijadikan bisnes:
a)Mempunyai HQ dan tempat service. Ini adalah penting kerana sebarang urusan seperti warranty dan pembaikan hendaklah mempunyai HQ untuk dijadikan tempat rujukan.
b)Ada Warranty
c)Mempunyai kepakaran dan tenaga kerja- contohnya mesin hendaklah mempunyai tenaga kerja yang pakar contohnya engineer dalam sebarang urusan pembaik-pulihkan mesin sekiranya berlaku kerosakan akibat kecuaian atau sebagainya walaupun selepas warranty tamat syarikat mengenakan charge yang berpatutan untuk urusan pembaik-pulihkan.
d)Latihan dan training- Golden Wellness Academy akan membantu sekiranya anda bercadang hendak menjadi ejen syarikat atau sebagainya.
e) Service yang baik

Anda boleh datang ke HQ kami untuk sebarang Rujukan.Fungsi-Fungsi Paling Banyak dimiliki oleh Dr. Health 9000:
a)High Potential: 1500V, 3500V, 6000V, 9000V (4 Gelombang berbanding dalam pasaran 3 gelombang sahaja 3000 V, 6000V, 9000V)
b) Negative potential: -1500V, -3500V, -6000V, -9000V (4 gelombang dan maximum output -9000V berbanding pasaran yang menggunakan 3 gelombang -1500V, -3000V,-4500 V serta maximum output -4500V sahaja)
c)Light wave energy- yang menggunakan 72,000 Hz untuk membuang lemak dan kolestrol dalam darah secara menyeluruh dengan lebih berkesan berbanding high potential dan negative yang lebih tertumpu pada saluran darah dan saraf)
d)low voltage- Untuk rawatan tidur selama 6 jam digunakan bersama pad tidur yang didatang khas untuk digunakan pada masalah kesihatan tertentu)
e)acupuncture-merangsang titik-titik acupoint yang tertentu dalam kaedah perubatan silam sejak 3000 tahun dahulu
f)magic Pen-digunakan dalam keadaan tertentu bagi melegakan kebas, sakit-sakit badan, bisa-bisa, sakit lutut, dll
g)Negative Ionizer plasma cluther-pembelian berasingan
h)fungsi automatic mode yang mana 'peak' atau output voltage berubah daripada 3000 kepada 6000 kepada 9000 mengikut masa ke masa.

Ramai Yang keliru membezakan fungsi-fungsi high potential, negative, low voltage, acupuncture. Ada jurujual mengatakan semua fungsi adalah sama. Semua mesin terapi adalah sama. atau semua mesin adalah sama. Ada yang mengatakan mereka yang terbaik walaupun mempunyai satu fungsi sahaja. Sebenarnya jawapan itu tidak benar sama sekali. Jika ada membuat kajian terhadap fungsi-fungsi ini, anda akan temui jawapan-jawapan yang berbeza. Contohnya High Potential memerlukan voltan sehingga 9000V dengan 60 gegaran per saat untuk berfungsi semaksimum mungkin, begitu juga negative potential memerlukan -9000V dengan 60 gegaran per saat untuk berfungsi semaksimum mungkin. Ada mesin jepun yang bernilai sehingga belasan ribu ringgit mempunyai fungsi high potential sahaja. Ada mesin jepun yang mempunyai fungsi negative potential sahaja bernilai belasan ribu ringgit. Ada light wave energy sahaja yang mempunyai 72,000 getaran per saat untuk meninggirkan kolestrol jahat dalam darah. Ada mesin Jepun yang mempunyai fungsi voltan untuk digunakan pada masa tidur sahaja. Langkah yang paling bijak pihak Golden Wellness lakukan adalah menggabungkan semua jenis fungsi yang terdapat dipasaran Jepun. Dan anda boleh gunakan dengan menggilir-gilir fungsi, supaya rawatan lebih berkesan dan untuk mengelak keimunan pada diri sendiri. Semakin banyak fungsi, semakin berkesan sesuatu rawatan.

Sebelum membuat keputusan membeli mesin terapi, langkah paling bijak anda lakukan adalah memastikan:
a)Fungsi high potential mempunyai output tertinggi sehingga 9000V
b)Fungsi negative potential mempunyai output tertinggi sehingga -9000V
c)mempunyai fungsi light wave energy atau di Jepun lebih dikenali 'high frequency' kerana trend mesin daripada jepun sekarang semua mempunyai fungsi High Frequency disamping fungsi high potential atau negative potential
d)mempunyai rawatan untuk tidur
e)mempunyai electronic pen 2 jenis-roller type dan acupuncture type.

Jika anda penguna yang bijak, anda pasti dapat membezakan fungsi-fungsi tersebut.


Teknik menggunakan MAGIC PEN:
Gosak dan fokus di tempat sakit dan tertentu sahaja selama10-30 minit.

Yang penting buat hari-hari. Teknik betul sangat diperlukan. Sila belajar betul2 daripada SALES PRESENTATIVE.
disini disertakan rawatan minimum yang anda perlukan untuk rawatan terapi ini menunjukkan kesan..

KATEGORI BIASA: 2-3 minggu
KATEGORI SEDERHANA: 3-4 minggu
KATEGORI SAKIT: 2-3 BULAN
Makin murah.. Makin HEBAT. DR. 9000 bukan lagi nama asing dikalangan jenama produk- produk kesihatan pilihan masyarakat dunia. Alat ini telah banyak membantu manusia seluruh dunia dalam menjalani kehidupan dalam keadaan sentiasa sihat dan sempurna.Keupayaanya untuk melancarkan peredaran darah melalui getaran elektrik telah terbukti sejak awal penghasilannya.Melalui penggunaan Dr. 9000 ianya bukan sahaja menjimatkan puluhan ribu ringgit bahkan ianya tidak membebankan pesakit kerana ianya dapat dilakukan hanya dirumah.

Ciri-ciri- 3 FUNGSI:
HIGH VOLTAGE-9000V
TAHAN LASAK & DIHEMPAS TIDAK PECAH
BERASAL DARIPADA JEPUN TAPI MEMINDAHKAN OPERASINYA KE MALAYSIA KERANA TENAGA KERJA YANG SANGAT MURAH BERBANDING JEPUN
LEBIH BANYAK FUNGSI DARIPADA MESIN TERAPI LAIN YANG HANYA ADA 1 FUNGSI SAHAJA
KAJIAN DI CENTER KAMI- TERAPI PERCUMA. LEBIH 30,000 ORANG DIUJI LEBIH 40% KES2 BIASA MENUNJUKKAN PERUBAHAN KE ARAH PEMULIHAN SELEPAS 2 MINGGU. LEBIH 80% KES LAMPU MERAH MENUNJUKKAN KESAN PERUBAHAN KEARAH PEMULIHAN SELEPAS 2 BULAN. DAN SELEBIHNYA SELEPAS 4-6 BULAN BAGI KES YANG TERLALU 'BERAT'.


Bertindak melalui 3 cara, iaitu :-
1) Membersihkan Saluran Darah
2) Meningkatkan Daya Ketahanan Badan
3) Menyelaraskan Sistem Saraf Tak Terkawal
ACCESORIES OF DR HEALTH 9000
pad penebat kaki, energy cuision, sleep cuision, magic pen acupuncture and roller typeBody Scanner Boleh Mengesan Pelbagai Masalah Kesihatan:
Untuk Semua jenis Perniagaan, boleh mengesan kesihatan jantung, hati, buah pnggang, sistem saluran darah, sistem Imun dan banyak lagi, 
Dapatkan Sekarang. Hanya RM 1900.00


Kelebihan membeli Dr. Health 9000 adalah:
a)pad penebat kaki diberikan sekali sewaktu pembelian. Pad kaki transparent ini lebih berkesan kerana pad penebat kaki yang diperbuat daripada plastik adalah lebih baik daripada getah untuk mengelak kebocoran
b)Dilengkapi sleep energy cuision untuk rawatan sewaktu tidur
c)Dilengkapi dengan 2 pad duduk dan pelapik kain bewarna keemasan
d)Dilengkapi dengan magic pen 2 jenis iaitu acupuncture dan roller type

TESTIMONI PENGGUNA DR. HEALTH 9000 S-SERIESNAMA : EN MAAROF BIN HASANI

UMUR : 68 TAHUN
GEJALA / PENYAKIT : GOUT, BATU KARANG, DARAH TINGGI, KENCING MANIS, SAKIT SENDI, SUSAH KENCING.(PROSTATITIS)
TARIKH PENILAIAN : 31/12/2009

NAMA : EN SUHAIME B. OMAR
UMUR : 36 TAHUN
GEJALA / PENYAKIT : SAKIT JANTUNG, BENGKAK HATI, SAKIT HEMPEDU, GOUT, ASMA, DARAH TINGGI, KENCING MANIS, MIGRAIN, RESDUNG, KOLESTROL TINGGI.
TARIKH PENILAIAN : 15/04/2010


 NAMA : AZNOL B. ABD HADI
UMUR : 15 TAHUN
GEJALA / PENYAKIT : ASMA, MIGRAIN
TARIKH PENILAIAN : 20 /11/ 2009Rokheya Bin Batin
561201-10-58XX
Sebelum: saya menghadapi penyakit saraf yang menyebabkan komplikasi kaki membengkak secara ketara sehingga menyebabkan saya memerlukan menggunakan2 tongkat untuk bergerak sejak setahun lalu. Bengkak di kaki saya semakin hari semakin membesar serta berat badan mengalami peningkatan yang ketara.
Selepas: Selepas 20 kali terapi bengkak di kaki sudah mulai susut. Dan berat badan beransur turun. Saya kini hanya perlu menggunakan satu tongkat untuk bergerak. Sehingga kini saya terus menjalani terapi ini sehingga penyakit benar-benar sembuh.A Rahman Bin Ali
670507-06-61XX
Sebelum: Saya selalu berasa kebas di bahagian kiri badan saya dan sakit di bahagian tumit.
Selepas: Selepas menjalani terapi sebanyak 8 kali, rasa kebas-kebas sudah hilang dan sakit di bahagian tumit sudah tiada.


Suhaimi B. Yaackob
550807-11-58XX
Sebelum: Sebelum menjalani terapi saya mempunyai masalah asma, mudah mengah dan tidak boleh berjalan jauh.
Selepas: Selepas 13 kali terapi masalah asma saya mulai beransur hilang dan kini lebih bertenaga.Mohd Azni B. Lip
560621-11-58XX

Sebelum: Saya mengdapi penyakit gout yang kronik, sakit lutut, kolestrol tinggi, darah tinggi, kencing manis dan sakit kaki. Sering mengalami kesakitan amat sangat apabila makan daging dan memerlukan suntikan doktor.
Selepas: Selepas menjalani terapi sebanyak 15 kali, sakit kaki dan lutut beransur pulih. Tekanan darah tinggi menjadi normal dan bengkak di kaki di sebabkan penyakit gout semakin berkurang. Saya juga tidak mengalami komplikasi apabila makan daging dan makanan kegemaran.Mohd Awal Bin Abdul Sanati;
490909-05-54XX

Sebelum: Saya menghadapi masalah kencing manis, buah pinggang, asma, sakit kepala dan penglihatan sudah kabur. Selain itu saya juga selalu berasa kebas di kaki dan lutut juga selalu berasa sakit. Bacaan kencing manis saya terlau tinggi sehingga tidak dapat dibaca. Selain itu saya juga menghadapi masalah batu karang dalam buah pinggang dan terpaksa melakukan pembedahan bagi membuang buah pinggang yang sudah tidak berfungsi.
Selepas: Selepas menjalani terapi sebanyak 18 kali, saya melakukan ujian darah untuk mengetahui bacaan kencing manis saya. Saya terkejut apabila mendapati bacaan kencing manis saya menurun kepada 7.3 dan sakit kaki, kebas serta luka di kaki sudah kering. Selain itu, saya juga tidak perlu melakukan pembedahan untuk membuang buah pinggang yang sebelum ini telah mengecut dan bernanah kerana batu karang dalam buah pinggang sudah pecah dan terkeluar daripada buah pinggang. Malah Doktor mengesahkan buah pinggang saya sudah mulai berfungsi dengan baik. Saya bersyukur kerana dapat menjalani kehidupan yang normal kerana masih mempunyai buah pinggang dan bertekad akan melakukan terapi tiap-tiap hari bagi meningkatkan kesihatan saya.Ainon Bt Masrom
560623-01-59XX
Sebelum: saya menghadapi penyakit darah tinggi dan selalu sakit di bahagian tumit. Bacaan darah tinggi saya 160/98.
Selepas: Selepas 10 kali terapi tekanan darah tinggi turun kepada 130/86 dan tumit juga sudah tidak sakit lagi.Riffin Bin Bacik
550721-01-61XX
Sebelum: Saya menghadapi penyakit athritis, sakit lutut, mata kabur dan sakit kaki. Saya juga menghadapi masalah jantung dan tidak boleh melakukan kerja berat.
Selepas: Selepas menjalani terapi sebanyak 7 kali, masalah jantung saya sudah pulih dan saya boleh bermain bola sepak tanpa berasa mengah. Selain itu, sakit kaki, sakit lutut dan sakit sendi juga sudah tiada.Aisyah Bin Lebai Husain
550329-02-55XX

Sebelum: Saya selalu berasa sakit kepala dan sering mengambil ubat tahan sakit kepala.
Selepas: Selepas menjalani terapi ini, saya mendapati bahawa saya menghadapi masalah batu karang kerana semasa membuang air kecil, terdapat serpihan batu keluar melalui air kencing. Masalah sakit kepala juga sudah tiada dan penggunaan ubat sakit kepala semakin berkurangan.Paizah Binti Abd Kadir
800613-46-62XX
Sebelum: Saya menghadapi masalah sakit pinggang selama 9tahun. Saya juga sering berasa sakit kepala, sakit lutut dan sakit kaki.
Selepas: Selepas hanya menjalani terapi sekali, sakit pinggang saya hilang dan selepas 4 kali terapi, sakit kepala, sakit lutut dan sakit kaki juga sudah tiada.Daud Bin Omar
620805-01-61XX

Sebelum: Saya mengalami gout sakit-sakit sendi dan darah tinggi.
Selepas: Selepas 15 kali terapi masalah gout mulai hilang. Sakit-sakit sendi mulai hilang. Darah tinggi juga semakin menurun.Noraini Binti Mohd Sarif
600515-11-56XX

Sebelum: Saya selalu berasa kebas-kebas dan sakit di bahagian kaki. Saya juga menghadapi masalah letih-letih badan.
Selepas: Selepas 7 kali terapi, sakit kaki dan kebas sudah tiada lagi. Masalah letih-letih badan juga sudah beransur hilang dan kini saya semakin bertenaga.Azmee Bin Mohd Rawi;
551211-06-55XX

Sebelum: Saya selalu berasa sakit kepala dan lenguh-lenguh di kaki.
Selepas: Selepas menjalani terapi lebih kurang 12 kali terapi, masalah sakit kepala dan lenguh-lenguh di kaki mulai pulihNor Rohaini bt Masri;
600423-01-57XX
Sebelum: Saya menghadapi Penyakit kebas, darah tinggi dan kolestrol tinggi.
Selepas: Selepas 12 kali terapi, masalah penyakit kebas, darah tinggi dan kolestrol tinggi sudah tiada lagi.Md. Sukirman Ahmad;
560219-03-56XX

Sebelum: Saya menghadapi penyakit athritis, sakit lutut dan kaki dan selalu berasa kebas di bahagian kaki.
Selepas: Selepas Menjalani Sebanyak 15 kali terapi, penyakit arhritis, sakit lutut dan kaki serta kebas-kebas sudah tiada.Sukarno Kasmiran;
590721-11-50XX
Sebelum: Saya menghadapi penyakit asma, sakit lutut, kebas, sakit kepala, mata kabur dan sakit kaki dan sakit tengkuk.
Selepas: Selepas menjalani terapi sebanyak 14 kali, kebas-kebas di kaki sudah tiada lagi dan masalah asma juga mulai hilang, sakit lutut dan sakit kepala juga mulai pulih. Sakit tengkuk juga sudah baik.Aisyah bt. Daud
540721-04-53XX
Sebelum: Sebelum Menjalani terapi saya menghidapi sakit kaki selama 13 tahun.
Selepas: Selepas 7 kali terapi kaki saya mulai sembuh dan lenguh-lenguh juga sudah tiadaMuslimah Binti Ahmad;
611225-01-54XX
Sebelum: Saya selalu berasa sakit-sakit lutut, sakit kaki, kebas-kebas dan sakit badan. Selain itu juga saya juga tidak boleh minum minuman berais dan makan makanan yang sejuk.
Selepas: Selepas menjalani 9 kali terapi, sakit lutut, sakit kaki, kebas-kebas dan sakit badan telah hilang. Saya juga boleh makan sebarang jenis makanan tanpa berasa risau.Selain itu, saya juga menyedari jeragat di muka saya telah hilang, dan muka saya nampak lebih terang.Mat Bin Daros
470801-05-53XX
Sebelum : Sebelum menjalani terapi di Pusat Terapi Medan Elektrostatik Golden Wellness Healthcare Centre, saya ada masalah batu karang, kolestrol tinggi dan sakit –sakit badan.
Selepas : Selepas saya menjalani terapi ini selama 6 kali, saya pergi scan di Hospital Kuala Pilah dan saya dapati batu karang sudah tiada lagi, sakit-sakit badan dah beransur kurang dan Alhamdulillah ada perubahan dan badan semakin ringan.Setumin bin Sapari
550528-01-50XX
Sebelum : Sebelum menjalani terapi di Pusat Mesin Kesihatan Golden Wellness Healthcare Centre saya ada stroke yang menyebabkan tidak boleh mengangkat tangan sampai atas.
Selepas : Selepas menjalani terapi ini tangan sudah berasa ringan dan senang bila diangkat dan mata kabur sudah kelihatan terang.Hasimah bt Daud
590104-05-53XX
Sebelum : Sebelum saya menjalani terapi di pusat Terapi golden Wellness Healthcare Centre, saya menghadapi kebas-kebas dikaki dan selalu berasa leguh di pergelangan kaki yang menyebabakan sukar untuk saya berjalan.
Selepas : selepas saya menjalani terapi ini leguh dan sakit di pergelangan kaki saya sudah hilang dan saya boleh melalukan kerja harian saya dengan lancar. Selain itu badan saya berasa semakin ringan dan lebih bertenaga.


Alimah bt Mohd Ali
600222-05-54XX
Sebelum : sebelum menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre, saya mengalami sakit lutut yang sebelum ini menyebabkan sukar untuk melakukan kerja harian.
Selepas : Selepas saya menjalani terapi ini selama 1 bulan sakit lutut sudah beransur hilang. Selain itu juga saya tidak mudah penat dan semput. Setelah menjalani terapi ini saya boleh menjalani kehidupan yang cergas dan selasa.Shaik Abdul Rahim Bin Shaik Akbar
770402-08-62XX
Sebelum : Sebelum ini hendak berjalan terasa sakit dan sekarang dah banyak berkurangan.
Selepas :  Selepas menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre berat badan saya turun 6 kg dari 186kg ke 180kg . Masalah sakit tapak kaki berkurangan dan boleh berjalan dengan lancar.Md Ali Bin Marsitek
530305-01-58XX
Sebelum : Sebelum menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre, saya ada masalah sembelit,sakit kepala dan darah tinggi dengan bacaan 170/90.
Selepas : Selepas menjalani terapi ini selama sebulan masalah sembelit dan sakit kepala sudah tiada lagi, dan kini bacaan darah tinggi saya 130/80.Norazwan Bin Jamaludin
910125-05-52XX
Sebelum : Sebelum menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre di muka saya ada banyak bekas jerawat hitam-hitam. Kepala dan badan selalu sakit-sakit. Badan berasa lemah. Tangan selalu berpeluh yang menyukarkan saya membuat kerja. Selera makan kurang.
Selepas : Selepas menjalani terapi ini sebanyak 5 kali kesan bekas jerawat yang hitam dah kurang. Kepala dan badan tidak sakit lagi. Tangan tidak berpeluh lagi di samping itu selera makan pun sudah bertambah.


Zakaria Bin Abd Rahman
451212-05-52XX
Sebelum : Sebelum menjalani tarapi di Pusat terapi Golden Wellness Healthcare Centre, saya mengalami masalah sakit sendi, kebas-kebas tangan dan kaki.
Selepas : Selepas menjalani terapi ini selama 1 bulan sakit-sakit sendi dan kebas-kebas dah berkurangan. Kini badan saya berasa ringan dan lebih bertenaga.Che Putih Binti Abu Hassan
77120160XX
Sebelum : Sebelum menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre, saya mengidap sakit kepala selama 2 tahun, sengal-sengal badan .sukar tidur dan kolestrol tinggi.
Selepas : Selepas saya menjalani terapi terapi ini saya mendapat banyak perubahan kesihatan ke atas diri saya, sakit yang saya hadapi selama ini telah hilang . Saya bersyukur dan kini saya dapat tidur dengan lena.


Fatimah Binti Idrus
650104-05-50XX
Sebelum : Sebelum saya menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre, saya selalu mengalami sakit-sakit lutut, badan dan kepala. Selain itu saya mempunyai uric asid yang tinggi.
Selepas : Selepas saya menjalani terapi ini selama 3 minggu sakit lutut, badan dan sakit kepala sudah tiada lagi . Uric asid dalam badan saya semakin berkurangan.saya boleh melakukan aktiviti harian saya seperti biasa dan badan berasa lebih cergas. Kini saya akan teruskan terapi ini dari masa ke semasa.


 
Rosmawati Binti Mohd Salleh
69756XX
Selepas : menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre sebanyak 8 kali berturut-turut, kebas-kebas ditangan saya sudah hilang dan sakit kaki saya sudah pun berkurangan. Ternyata terapi ini amat berkesan untuk kesihatan saya.Puaran Bin Surian
510121-01-54XX
Selepas menjalani terapi di Pusat Terapi Elektrostatik Golden Wellness Healthcare Centre sebanyak 19 kali tekanan darah tinggi saya dah normal , sakit pinggang, sakit jantung dan semput sudah beransur kurang. Ternyata terapi ini amat berkesan.Habibah Bt Abdullah
581004-05-54XX
Sebelum : Sebelum menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre, saya mengalami masalah sakit pinggang, sakit kaki dan kerap sakit kepala.
Selepas : Selepas menjalani terapi ini sebanyak 12 kali sakit pinggang sudah tiada lagi, disamping itu sakit kepala dan sakit kaki sudah berkurangan .Norleha Bt Abd Halim
630801-05-62XX
Sebelum : Sebelum menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre saya ada masalah gout dan sakit lutut.
Selepas : Selepas menjalani terapi ini sebanyak 24 kali sakit lutut sudah berkurangan. Masalah gout saya juga dah beransur pulih. Ternyata terapi ini amat berkesan.Mohd Moabdah Bin Razali
610601-08-64XX
Sebelum : Sebelum menjalani terapi di Pusat Terapi Golden Wellness Healthcare Centre saya ada masalah sakit kepala,, kebas-kebas dan leguh-leguh badan.
Selepas : Selepas menjalani terapi ini sebanyak 10 kali masalah sakit kepala , kebas dan leguh-leguh badan dah semakin berkurangan.


Tuman Bin Othman
461212-01-56XX
Sebelum : Sebelum menjalani terapi badan saya selalu sakit-sakit, dan kena picit badan selalu kalau tidak badan akan berasa sakit. Sebelum ini saya tidak boleh duduk begitu lama, saya juga sering sakit lutut dan kebas-kebas di tangan. Mata juga kabur.
Selepas : Selepas menjalani terapi ini sebanyak 16 kali berturut-turut badan yang sakit semakin berkurangan , duduk pun sudah boleh lama, sakit lutut beransur pulih, kebas-kebas tangan pun berkurangan malah penglihatan mata saya sudah bertambah baik.


***Gambar yang ditunjukkan adalah pengguna sebenar mesin DR. HEALTH 9000.

SILA LIHAT DI WEBSITE SYARIKAT KAMI : www.goldenwellness.my