MESIN TERAPI ELEKTRIK NO. 1 MALAYSIA


PRODUCT 3 : HEALTHPROLIFE CHAIR

Type: Electric Field Therapy ; Electrostatic Therapy ; Electric Therapy ; Electricity Therapy ; Mesin Terapi Elektrostatik ; Mesin Terapi Medan Elektrik
Brand that available: Korea Max 12000V, Kenzen Pro 9000V, Max 9000, Future 12000, Biosi 12000, Neo 9000, Life 9000, Tron Max 9000 etc. Namun Model yang kami cadangkan kepada Anda Adalah Korea Max 12000V, dan Kenzen Pro 9000V  kerana mempunyai waranti selama 5 tahun, life-time service policy dan telah terbukti berkesan untuk pelbagai penyakit dengan ribuan testimoni pengguna.

Terbukti Berkesan Merawat Pelbagai Penyakit


Terapi Medan Elektrik Boleh Merawat Penyakit berikut: Electrostatic Therapy can cure:

Kencing Manis / Darah Tinggi / Kebas-kebas / Sejuk tangan/kaki / Alergi / Anemia / Sakit / Jantung / Arthristis / Batu hempedu/Batu Karang / Asma/lelah / Sinus/resdung / Bronkitis dan pneumonia / Gout/Asid Urik / Insomnia / Stroke / Sakit urat / Katarak / Galukoma / KesuburanMasalah perut/sembelit / Kejang otot / Maslah buah pinggang / Masalah lutut / Sakit tulang belakang / Migraine / Sakit bahu tengkuk / Visi dan kosentrasi kurang / Masalah lelaki / perempuan / Penyakit hati/hati berlemak / Buah Pinggang / Bisa-bisa badan / Mudah demam/selesema / Kegemukan

BIG PROMOTION KOREA MAX 12000V
*60 % Discount
*Free Gift with Big Value Item, 
*Life Time Service: Kami Menawarkan Polisi memberi Perkhidmatan Seumur Hidup
*5 Year Warranty: 5 Tahun Waranti
*3 Sirim Certificate Test Report (Beware Many Type Machine in Market dont have at least one) Dilengkapi dengan sijil Sirim.

*Up to 2-6 Sitting Pad: Boleh Digunakan oleh 2 sehingga 6 orang serentak
*Up to 2-6 Electronic Pen Acupuncture for Every Sitting for 1 machine: 
*Proven in treament of Many Disease: Terbukti Berkesan dengan ribuan testimoni
*Proven Save and No Side Effect by Medical Device Commission: Tiada Kesan Sampingan
*Termurah Dalam Pasaran untuk Kategori Mesin Buatan Korea & Japan
*Upgrade Technology 2014 & Sangat berkualiti Mesin Terapi Elektrik 2017
Call HQ (EN. SHAH): 019-2759163
(24 Jam) 
Discount 60% Pada Bulan Ini

KENZEN PRO 9000V


LIVE MAX 12700V

BIG PROMOTION
*60 % OFF 
*Free Gift Big Value
*Life Time Service
*5 Year Warranty
*3 Sirim Certificate Test Report (Beware Many Type Machine in Market dont have at least one)
*Up to 6 Sitting Pad
*Up to 6 Electronic Pen Acupuncture for Every Sitting for 1 machine
*Proven in treament of Many Disease
Terbukti Berkesan
*Proven Save and No Side Effect by Medical Device Commission
*Termurah Dalam Pasaran
*Upgrade Technology 2014 & Sangat berkualiti. 

 Sebarang Pertanyaan Call:
                  
HQ : 019-2759163


Terbukti Berkesan Merawat Penyakit Berikut:

Tahukah Anda Kebanyakkan Penyakit Bermula daripada Kotoran dalam saluran darah?TAHUKAH ANDA DALAM BADAN MANUSIA MEMPUNYAI SISTEM PENYEMBUHAN SEMULAJADI?FOR BIG PROMOTION KOREA MACHINE 60% OFF
WEBSITE PROMOTION KOREA MAX 12000V 
100% MADE IN KOREA (CLICK DISINI)

PENGGUNA SEDANG MENCUBA RAWATAN BAKAR LEMAK LIGHT WAVE ENERGY :Alamat dan Pertanyaan:


JUMPA SAYA DI HQ DI ALAMAT :
No.45-1 , Jalan Melati Utama 4,
      Melati Utama, Setapak,
    53100 Kuala Lumpur.


MASA OPERASI:

Isnin-Ahad (Termasuk cuti umum)


8pagi-12tengahari  &  8malam-12malam

EN. SHAH: 019-2759163 (Pertanyaan Produk, Promosi & Perniagaan)


TEL: 03 4161 9228 (Servis Selepas jualan)
FAX: 03-4161 4881

--Cash

--Kredit Card. Beli dengan kad kredit di rumah anda sekarang.
--Online

PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SERAWAK. PEMBELIAN JUGA BOLEH DILAKUKAN MELALUI KAD KREDIT DI RUMAH ANDA. APA TUNGGU LAGI!
KOREA MAX 12000V

Mencari mesin terapi Made In Korea dengan reka bentuk terkini dan teknologi yang lebih canggih. Harga yang kami tawarkan 3 kali ganda lebih murah daripada pesaing. Syarikat pesaing Menjual dengan harga RM 34,000. Kami Jual harga yang sangat rendah dengan bawah 50% daripada harga tersebut. Hubungi 019-2759163 untuk mendapat promosi ini. Had kepada beberapa unit sahaja. 

Mesin Terapi Elektrik Alpha Pro Life
Electric Field Therapy. 
Find Therapy Device Made In Korea or Made In Japan with reasonable Price?

Call HQ: 019-2759163 (24 Jam) 

Made In Korea. Market Prize: RM 34,000.00. Promotion Price is below 50% From The Price. Call Me Now 019-2759163
*5 Year Warranty and Life Time Service Policy To Malaysia, Singapore and Brunei
*Malay, English and Mandarin speak customer service start May 2017 on 8 hours a day
*Customer service office will open at Johor Bharu for Singapore and Johor Customer
*Can buy used credit card machine in Your Home

For English Explaination Please email me Your name, Phone number, adress at electrotherapy01@gmail.com. Product Specialist will call you and email for details asap. Tq. Digelar Korea Max 12000V daripada syarikat pengeluar mesin perubatan terkemuka di Korea.

 FOUNDER KOREA MAX 12000V-BEN CHO

 PENGGUNA DI KOREA SEDANG MENJALANI TERAPI
PENGGUNA DI KOREA SEDANG MENJALANI TERAPI
 PENGGUNA DI KOREA SEDANG MENJALANI TERAPITERDAPAT 30 PERSIJILAN UNTUK KOREA MAX 12000V TERMASUK DARIPADA KEMENTERIAN KESIHATAN KOREA DAN JAPAN:
(DISERTAKAN SEMASA PEMBELIAN)

CTJAPAN 14000V
MADE IN JAPAN. MARKET PRICE: RM 18,000.00. PROMOTION PRICE IS RM XX (NEGOTIABLE)

Untuk Maklumat Lanjut Mengenai Mesin Terapi Korea Max 12000V (Made In Korea) dan Mesin Terapi CTJAPAN 14000V (Made In Japan). Sila Click Disini.
Baca Dengan Teliti. Sesal Kemudian Tiada Gunanya.

Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. ditubuhkan pada tahun 2007. Setelah hampir 10 tahun penubuhan, kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengguna kerana telah memberikan kepercayaan yang tidak berbelah bagi menyokong produk-produk kami. Dengan itu kami akan meningkatkan lagi mutu pekhidmatan dan servis selepas pembelian bagi memberikan yang terbaik kepada pengguna. Sekian. Terima kasih.  

NOTIS: Sebagai perbandingan, 
Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. memberikan perkhidmatan secara konsisten dan terbaik sejak hampir 10 tahun penubuhan. Ini kerana dalam 30 syarikat pesaing mesin terapi elektrik yang ditubuhkan, kini hanya tinggal 3 syarikat sahaja yang masih memberikan servis selepas pembelian kepada pengguna termasuk Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. terutama dari segi sudut teknikal dan membaik pulih sekiranya mesin mengalami masalah teknikal. Tujuan perbandingan ini adalah untuk memberi penerangan kepada individu yang ingin melakukan pembelian supaya memilih syarikat   yang sesuai dan terbaik. 

Tahukah Anda: sejak 10 tahun lepas, 90% Pengguna yang membeli mesin terapi di Internet, dari syarikat Kecil seperti Enterprise, dan dari individu-Individu mahupun syarikat-syarikat besar seperti Sdn. Bhd., tidak mendapat servis selepas pembelian terutama dari segi sudut teknikal dan baik pulih sekiranya mesin mengalami kerosakkan. Ini kerana individu dan syarikat tersebut sudah tidak menjalankan operasi pemasaran mesin terapi tersebut. Terdapat ratusan pelanggan dari syarikat lain yang memohon Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. untuk repair machine jenama lain, namun kami tidak dapat membantu kerana alat ganti rugi mesin jenama lain tidak sama seperti mesin yang dipasarkan Korea Japan Medical. Pilih syarikat betul supaya anda tidak kecewa pada kemudian hari. Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. satu-satunya menawarkan Life Time Service Policy di Malaysia iaitu kami akan memberikan servis sepanjang hayat.
ANDA BOLEH DATANG KE PEJABAT KAMI BILA-BILA MASA ISNIN-AHAD TERMASUK CUTI UMUM DARI 8 PAGI-12 MALAM. TERIMA KASIH.
CERTIFICATE OF HEALTCARE EQUIPMENT 
PERSIJILAN MESIN-MESIN KESIHATAN 

PERSIJILAN TEST REPORT SIRIM

SIRIM: Satu-satunya di malaysia, mesin terapi elektrostatik yang menjalani persijilan tiga ujian test report daripada sirim iaitu, untuk mesin-mesin perubatan, untuk barangan kegunaan di rumah dan keselamatan penggunaan di rumah, dan untuk ujian EMC. Lain-lain syarikat hanya mempunyai satu persijilan sahaja daripada SIRIM.Mosti: Satu-satu mesin terapi medan elektrik yang menjalani ujian keselamatan radiasi daripada MOSTI (Agensi Nukleur Malaysia)TUV (Germany): Mesin kesihatan keluaran Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. mempunyai pengauditan kualiti daripada TUV. Mesin terapi elektrik statik, penapis air dan lain-lain mesin perubatan  keluaran Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. juga telah dianugerahkan ISO 13485 yang berprestij, yang mana mengaudit alatan perubatan secara spesifik, lebih-lebih lagi ia diaudit oleh TUV Jerman yang sememangnya ketat dari segi mutu dan kualiti sesuatu produk.Kepada yang memahami mengenai ISO, anda mesti tahu bertapa terkenalnya TUV dalam bidang pengauditan dan untuk pengetahuan anda, hanya ada beberapa syarikat sahaja yang dianugerahkan ISO 13485 dalam industri ini.

Risk Management ISO 14971 (Malaysia)
ISO 14971 Risk Management: ianya merujuk kepada pengurusan risiko terhadap pengguna dan pesakit semasa penggunaan mesin perubatan untuk kaedah perubatan moden mahupun komplimentari. Melalui kaedah ini kesan sampingan dan kegagalan operasi peralatan dihadkan kepada minimum dengan meningkatkan tahap keselamatan, piawaian kualiti dan menghadkan kegagalan semasa proses operasi oleh pihak yang melakukan operasi perlatan tersebut.

Mesin terapi medan elektrik keluaran Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. lulus ujian hospital di Korea dan di Jepun. Keputusan  menunjukkan peratus perubahan pesakit yang menggunakan terapi mencapai 85% ke atas.Ini menunjukkan mesin terapi medan elektrik keluaran Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. adalah amat berkesan dan selamat digunakan.

Certificate of Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. Equipment:

MESIN-MESIN KESIHATAN ALPHA PRO LIFE GROUP SDN. BHD. LULUS:
CERTIFICATE OF ALPHA PRO LIFE GROUP SDN. BHD. DEVICE:
  • GMP – Ianya Merangkumi Persijilan SVC, Persijilan A/S Dan Persijilan Korea Food & Drug Administration (KFDA)
  • Persijilan ISO 9001/ISO 14001- ianya merujuk sistem pengurusan kualiti dan persekitaran yang berteraskan sistem pengurusan, dan organisasi antarabangsa serta disijilkan oleh Tc 176 (Tecnology Sub-Committee)
  • Persijilan ISO 13485- persijilan untuk organisasi untuk reka cipta design, memperkembangkan dan memasang barangan perubatan (Medical Device) dan kerja perkhidmatan selepas pemasangan yang berteraskan sistem pengurusan, dan organisasi antarabangsa.
  • Persijilan ULpersijilan yang merujuk kepada pengeluar, penjual dan import, dalam kawasan amerika syarikat dan disijilkan oleh American Insurance Association Safety Laboratory (AIASL).
  • Persijilan CE: Pesijilan ini merujuk kepada keselamatan kepenggunaan barangan yang dieksport ke eropah.
  • Persijilan FCC: Adalah mustahil untuk barangan dieksport ke Amerika Syarikat tanpa sijil layak import usa iaitu persijilan Federal Communication Commissuin (FCC). Semua mesin terapi Elektrik Statik Alpha Pro Life Group Sdn. Bhd. layak dieksport ke Amerika Syarikat.